Ga terug naar startpagina

Heb je leuke foto’s gemaakt van onze zeilactiviteiten en wil je ze tonen?
Zet ze op een web-site en mail ons de link door.

Dreifijeren

konijnMet Pasen komen klokken uit Rome en deponeren chocolade eieren. Vervolgens zijn kuikens en konijnen niet ver te zoeken. Tot dusverre heel makkelijk te verklaren. In Hofstade daarentegen dreiven de ijeren. Dankzij Esther, anders waren we daar niet op gekomen.

Nationale Wedstrijd Cadet 2018

Wie Esthers ijzige foto's van vorige zondag bekeek, en vrijdag door de sneeuw naar huis ploeterde, kon zich nauwelijks voorstellen dat er zondag gezeild zou worden. En of de Cadet klasse er klaar voor was. Met weinig wind maar veel zon werd er volop sportief voor een ereplaats gestreden. De Cadetten en hun ouders zijn een gezellige bende, en altijd welkom op onze wateren.

Catetuitslag2018

Nationale wedstrijd Laser 2017

Laser logoDe Fireballs moesten flink balen op 23 april. De wind werd immers opgespaard voor de Nationale Wedstrijd Laser op zondag 14 mei 2017. Ondanks alle krachttoeren, is niemand erin geslaagd om Bart van zijn troon te stoten. Nochtans leende de wispelturige zuid-wester van 3 à 4 beaufort zich uitstekend tot tactische manoeuvres. Menig atleet maakte tijdens deze pogingen slagzij.