Hoe inschrijven

1. Als iets niet duidelijk is, vraag het eerst aan een vertegenwoordiger van de club.
  2. Vervolledig het lidmaatschapsformulier voor Gezin of Jeugd.
  3. Verzend dit naar de secretaris Patrick@Hoornaert.net.
  4. Op deze basis wordt een factuur opgesteld en teruggestuurd.
  5. Na betaling wordt het jeugdlid of de ganse familie ingeschreven bij de Wind en Watersport Vlaanderen. De lidkaarten worden aangevraagd en volgen na verloop van een aantal weken.
  6. Indien het lid ook een boot in de club heeft liggen, ontvangt hij een sticker die op de achterspiegel van de boot moet worden aangebracht. De secretaris onderhoudt de boteninventaris, maar enkel de voorzitter beslist over de plaatsing van de boten. Lege plaatsen behoren soms toe aan mensen die op vakantie zijn of hun boot even thuis hebben voor onderhoud.
  7. Een sleutel van de loods en het clublokaal kan worden bekomen na betaling van een waarborg.
  8. De toegangskaart tot het domein wordt via de club aangevraagd bij de beheerders van het Sportdomein. Als er geen kaarten in voorraad zijn, kan dit soms een tijdje duren.
  9. Als er iets niet duidelijk is bij optuigen, tewaterlating, gebruik van de cafetaria, ... aarzel niet om vragen te stellen aan het bestuur en je mede-leden.