1. Vervolledig het lidmaatschapsformulier voor Gezin of Jeugd.
  2. Verzend het ingevuld formulier naar de secretaris Patrick@Hoornaert.net.
  3. Op basis van deze gegevens wordt een factuur opgesteld.

Toetredingskost gezin (éénmalig) 40 Eur
Toetredingskost jeugd (éénmalig) 15 Eur
(Gezins)lidmaatschap 150 Eur
Jeugdlidmaatschap (per kind) 75 Eur
Sympathiserend lid 75 Eur
Bootberging (loods - binnen) (*) 160 Eur
Bootberging (terrein - buiten) (*) 110 Eur
Berging zeilplank (*) 40 Eur
Waarborg sleutel 50 Eur

(*) Inclusief 21% BTW

(Tarieven van de lidgelden in voege op 1/1/2012)

Voordelen

Het lidmaatschap geeft o.a. recht op:

• Toegang en gebruik van de clubfaciliteiten.
  • Een persoonlijke verzekering voor medische verzorging bij gebeurlijke ongevallen n.a.v. het uitoefen van de watersport buiten competitieverband.
  • Verminderd inschrijvingsgeld op de jeugdstages. (Onze zeilschool is erkend door de WWSV)
  • Mogelijk tot gebruik maken van de Optimisten mits naleving van het intern reglement.
  • Mogelijkheid tot deelname aan de interne clubwedstrijden (elke 2e en 4e zondag van september tot juni) alsook deelname aan de overige clubactiviteiten (uitstap, clubfeest, enz.)
  • Mogelijkheid tot deelneming aan wedstrijden buiten de club gelet onze club een aangesloten lid is van de WWSV.

Bepalingen

• Het lidmaatschap geeft geen recht op gratis toegang tot domein Sport Vlaanderen. Men kan via de zeilclub een toegangsbadge bekomen (-> 40€/jaar + 15€ waarborg) door een storting op de rekening van de club.
  • Men kan enkel geldig lid worden na betaling EN mits een volledig ingevuld inschrijvingsformulier werd overgemaakt aan de voorzitter of de secretaris.
  • Het lidgeld is per kalenderjaar en definitief verworven door de club. Indien een lid de club tijdens het jaar verlaat is er geen gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.
  • Voor nieuwe leden die pas vanaf september lid worden is het lid geld en het liggeld prorate de nog te lopen maanden tot 31/12.
  • De betaling dient uitsluitend te gebeuren door storting op rekeningnummer: IBAN: BE04 0015 4990 7931
  • De betaling van het lidmaatschap houdt impliciet het aanvaarden en naleven van de Statuten en het Intern Reglement in.
  • Ieder lid met een boot moet hiervoor verplicht verzekerd zijn in burgelijke aansprakelijkheid.
  • Een aansluiting bij onze club (H.Z.C.) houdt een erkenning in van de reglementen en het actieplan van de WWSV