Club nieuws

Survival Trophy

Op woensdag 22 mei gaat de Survival Trophy van de Sportpromotie door op het sportdomein Hofstade. Er zullen een 900 deelnemers in de namiddag aan deze loop met verschillende hindernissen meedoen. De ‘Vissersweg’ (tss Hoogtouwenparcours en het clubhuis) zal moeilijk toegankelijk zijn op dinsdag 21 mei (opbouw) en afgesloten worden op woensdag 22 mei tijdens de Trophy. De toegang tot de zeilclub zal ook tijdens de Trophy (woensdagnamiddag) moeilijk bereikbaar zijn wegens de vele lopers.

Zaterdag 1 september 2018: 4 uur van HZC en grootse BBQ!

Bij deze nodigen we alle Optimist en Topaz-zeilers uit voor de '4 uur van Hofstade Zeilclub', onze jaarlijkse zeilestafette op zaterdag 1 september 2018. En speciaal voor onze 10de editie zorgen we voor een supercoole knotsgekke uitdagende waterattractie!

Nadien (17.30 u) ben je van harte uitgenodigd op onze jaarlijkse grootse BBQ, waarbij iedereen welkom is (buren, vrienden, oma's...), ook zonder deelname aan de 4 uur.

Zwemloop RSCM donderdag 5 juli

Op donderdag 5 juli 2018 tussen 19u-21u ’s avonds organiseren de volwassenen van de zwemclub RSCM een éénmalige zwemloop. De Hofstade Zeilclub heeft zich akkoord verklaard om zijn activiteiten éénmalig wenst stil te leggen om zo de veiligheid van de zwemmers te kunnen garanderen. Alvast dank voor jullie sportieve steun.

RSCM

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer